Maak kennis met onze diensten!

Dompel uzelf onder in de wereld van digitale mogelijkheden en ontdek hoe ons ervaren team van professionals uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen. Bij ons staat klanttevredenheid voorop en streven we ernaar om aan al uw digitale behoeften te voldoen. Of u nu een nieuwe website nodig heeft, op zoek bent naar effectieve e-commerce oplossingen, uw sociale media strategie wilt versterken, of uw online zichtbaarheid wilt vergroten met SEO, wij zijn hier om u te helpen. Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten:

Snel, effectief en professioneel

Onze diensten​

Webontwerp

Bedrijfswebsite

Populair

In het internettijdperk is de digitale aanwezigheid van bedrijven van vitaal belang. Een bedrijfswebsite vertegenwoordigt je merk sterk en effectief in de online ruimte. Wij zijn er om de digitale identiteit van je bedrijf te creëren en te ontwikkelen.

B2B / B2C

E-commercediensten

Populair

De kracht van online handel neemt met de dag toe en het is onvermijdelijk voor bedrijven om aanwezig te zijn op digitale platforms. Wij bieden oplossingen waarmee u het e-commercepotentieel van uw bedrijf kunt maximaliseren.

Profiel-/paginabeheer

Social Media Beheer

Populair

Sociale media zijn een essentieel onderdeel geworden van de digitale marketingstrategieën van bedrijven. Wij zijn er om de aanwezigheid van uw bedrijf op sociale media te versterken en u in staat te stellen effectief met uw doelgroep te communiceren.

Digitale marketing

Google-service

Populair

Google biedt veel waardevolle tools en services om uw online aanwezigheid te versterken en potentiële klanten aan te trekken. Wij helpen u met een professioneel team om ervoor te zorgen dat uw bedrijf het maximale uit de Google-platforms haalt.

Webontwerp

Websiteonderhoud en updates

Populair

In het internettijdperk is de digitale aanwezigheid van bedrijven van vitaal belang. Een bedrijfswebsite vertegenwoordigt je merk sterk en effectief in de online ruimte. Wij zijn er om de digitale identiteit van je bedrijf te creëren en te ontwikkelen.

Bedrijven

Huisstijlonderzoek

Huisstijl omvat alle visuele en verbale elementen van uw merk. Inclusief logo-ontwerp, kleurenpalet, bedrijfscommunicatiemateriaal en meer. Wij bieden creatieve oplossingen om uw merk een unieke en indrukwekkende identiteit te geven.

SEO

Zoekoptimalisatiediensten

Een van de belangrijkste manieren om te bestaan in de digitale wereld is om hoog te scoren in zoekmachines en potentiële klanten naar uw site te trekken. Wij bieden deskundige SEO-services om de online zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten en hoger te scoren in organisch verkeer.

Public relations

PR-werk

Public relations (PR) is essentieel voor het vormgeven van de perceptie van uw merk en het creëren van een positief imago bij mensen. Bij Optimus Online Marketing bieden wij professionele oplossingen voor het ontwikkelen en beheren van de PR-strategieën van uw bedrijf.

Opmerkingen van klanten

Wat zeiden onze
klanten over ons?

"Ik ben enorm tevreden met de professionele aanpak van het bedrijf op het gebied van branding. Mijn bedrijfslogo ziet er fantastisch uit en de communicatie was uitstekend. Ik raad hun diensten ten zeerste aan!"

Daan Jansen

GRAFISCH ONTWERPER

"De SEO-services die ik heb ontvangen, hebben mijn website enorm geholpen om hoger te ranken in Google-zoekopdrachten. Het team was zeer deskundig en behulpzaam bij het optimaliseren van mijn site."

Lars van Dijk

ONLINE ONDERNEMER

"Onze B2C e-commerce website is ontwikkeld door dit bedrijf en we zijn er ontzettend blij mee. Het proces verliep soepel en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Geweldige service van begin tot eind!"

Femke van der Berg

E- COMMERCE MANAGER

"De sociale media beheerdiensten van dit bedrijf hebben onze online aanwezigheid aanzienlijk versterkt. Ze hebben onze kanalen professioneel beheerd en waardevolle content gedeeld die onze volgers betrok bij ons merk."

Thijs de Boer

MARKETING SPECIALIST